Reacties

Stop waiting, start walking

Uw reacties

 

2017

 

Editie 4 is weeral voorbij!

Dit was weeral een top organisatie, waar velen kunnen van leren.

Zodus, bij leven en welzijn, tot volgend jaar!

Alle vrijwilligers hartelijke dank voor jullie hulp, glimlach, vriendelijkheid.

Alain

***

Bonjour,

Un grand coup de chapeau à tous les bénévoles ils sont formidables. Le scan pas toujours efficace, à plusieurs endroit mon temps et surtout à l'arrivée n'apparait pas dans le classement, alors que l'on disait: c'est enregistré, le classement est donc complètement faussé, dommage.

Patrick Payen

***

Beste organisatie,

Ziehier een kort verslag van mijn ervaring:

Het was een prachtige maar zeer zware 111km wandeling met veel hellingen!! De bevoorradingen waren iets te weinig... en die na 4,5 km in het begin was niet echt nodig! Op het einde 2 x 8 km is zwaar... misschien daar eentje extra plaatsen. Ook de toiletten waren niet zoals vermeld op jullie planning (3x geen). Het personeel was super vriendelijk!! Misschien toch de laatste 5 km borden plaatsen om aan te duiden, wel tof!!! Er was ook 1 plaats waar wij door water moesten en tamelijk diep, geen andere mogelijkheid waardoor onze schoenen onder water stonden. Voila het zit er weer op, 22 uur en 40 min... grtjs

Vince de wandelaar

***

Eerst en vooral wil ik jullie allemaal feliciteren voor de prachtige organisatie.

Ik heb echt van deze tocht genoten. We hebben wel geluk gehad met het mooie weer.

Aan elke drankpost stond iedereen vriendelijk klaar om je te helpen.

Ook de aankomst met “de bel“ was schitterend.

Volgend jaar ben ik er terug bij en misschien is de tocht dan in tegenovergestelde richting als dit jaar.

Dan kan ik de natuur bewonderen overdag, wat ik nu ’s nachts gezien heb.

Nogmaals dank en tot volgend jaar.

Dirk.

***

Prachtige 4 editie,

Alweer een fantastische ervaring, en wat een parkoers. Als Landenaar wist ik veel padjes links en rechts liggen maar de meeste hiervan kunnen combineren om een geweldig parkoers te geven moesten jullie toch nog kunnen doen. Na een paar zoekjaren zijn jullie er in 2017 geslaagd om er een aantrekkelijk zware toch van te maken. Het weer van de vorige weken had de streek serieus overbelast en gelukkig kwam de zon net op tijd terug om ons, deelnemers, te steunen.

Zoals in 2016 aangekondigd keek ik er naartoe en ik ben heel tevreden. De medewerkers zijn altijd even vriendelijk, de bevoorrading heel goed, organisatoren even enthousiast om tevreden deelnemers te hebben.

Afpijling was voor wat mij betreft heel goed, door mijn streekkennis had ik wel voordeel en ik kan begrijpen dat het op sommige plaatsen voor anderen moeilijker zal geweest zijn. Toch vond ik heel veel rappels als bevestiging,

Kortom, doe zo voort. Het wordt zeker een klassieker en wij zullen deze verder blijven promoten. Op naar 5de editie anno 2018.

Een trots en fier Landenaar.

Hervé,

 

2016

 

Bedankt voor de prachtige organisatie aan alle medewerkers!

Het was mijn 1ste deelname dit jaar (2016) en heb echt genoten van voor de start tot lang na de finish.

Met stuk voor stuk geweldige medewerkers!

Volgend jaar wil ik er opnieuw bij zijn, ik weet niet of ik dan opnieuw de 111km ga doen :D maar deze beleving is me zo goed bevallen dat ik het volgend jaar niet wil missen.

Ik wens dan voor volgend jaar nog een paar honderd extra deelnemers, individueel of estafette, ik ga alvast mijn best doen om nog wat mensen warm te maken voor dit topevenement!

Als ik er 1 ultiem moment moet uitkiezen is het zeker de finish, wanneer iedereen voor jou begint te applaudiseren en je wordt gefeliciteerd door iedereen. Dan nog behandeld worden als een koning door de EHBO waar ze mij met 5 tegelijk hebben behandeld :D En die 2 mooie fotografes volgens wie ik altijd lach :D maar de traantjes (van geluk, opluchting, en pijn) waren niet ver weg :-) Speciaal voor Valerie nog een bedankje. Komen alle foto's nog op de site ook?

Met vriendelijke groeten

Kevin

***

Top organisatie. Mij zie je volgende jaar terug!

Toch enkele tips naar de komende jaren toe: bij de bevoorrading iets meer dingen om te snoepen. Op de 2de hoofdpost graag iets meer eten dan enkel boterhammen. Op drukke banen mocht er een seingever zijn. De ehbo post met massage beter aanduiden. Ik was er in eerste instantie ook voorbij gelopen. Dit is zeker geen kritiek! Zoals ik al zei top organisatie. Waren overal vriendelijk en ben overal goed verzorgd!!

Hein van den bosch

***

Bedankt aan alle medewerkers en organisatoren. Het was mijn eerste deelname aan dit event en we waren als team ingeschreven voor de estafette. Ik zelf heb de laatste lus mogen wandelen en ik heb echt genoten van het parcours. Zeer belangrijk ook zijn de posten onderweg en daar vielen toch een paar dingen op. De mensen die er stonden waren uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam, het aangeboden assortiment van drank en voeding was zeer divers en verzorgd en zelfs als je zoals ik tegen het draadje van de sluitingstijd moest vechten was er nog overal meer dan genoeg voorhanden! Dikke proficiat aan iedereen en bedankt ook allemaal. Ik zou zeggen dat ik tevreden terug naar huis keerde en ik ga zeker proberen om tegen volgend jaar terug een team samen te stellen!

groet

David Tuerlinckx

***

Het was echt zoals jullie het beloofden: een mooie, uitdagende (soms moeilijke) wandeling.

We ontdekten een prachtige streek.

We leerden dat er niet alleen in de Ronde van Vlaanderen kasseistroken zijn.

Maar er waren vooral de ontmoetingen met toffe mensen (organisatie, vrijwilligers, deelnemers, toeschouwers, ...)

Dank je wel,

Jasmien en Diane

***

Encore toutes nos félicitations pour votre organisation.

C'était une première pour nous (111.1), nous la garderons longtemps en mémoire.

Y a-t-il un site où on peut voire toutes les photos?

Amitiés.

André Lenoir

***

Een dikke pluim voor de inrichters en de medewerkers. De bevoorrading is uitstekend en het parcours heeft me geweldig gevallen. Zo is het tot op het einde een plezier om 111 kilometers te stappen.

Deze derde editie was mijn eerste deelname, ik kon stappen in een tof wandelgroepje.

En het doet deugd dat we met onze inspanningen de vzw steunen.

Guy Verhelst

***

Geweldig parcours, zeer toffe medewerkers, geweldige bevoorrading, dus wij hebben een geweldige dag en nacht gehad. Een aanrader voor al wie een geweldige wandeltocht wil meemaken. Zware maar eerlijke tocht, dus bedankt aan de vele medewerkers voor de zeer vriendelijke ontvangst, zo maak je ze niet veel mee.

Erik en Kris

***

Het was mijn eerste keer dat ik deelnam, het was een goede organisatie goede rustposten en goed gepijld. Een klein tipje meer veldpadjes geven, doe zo verder, misschien tot volgende jaar.

vriendelijke groet

Ronny Smet

***

Voor de derde maal deelgenomen en het nieuwe parcour was top over de verschillende provincies.

Bevoorrading was weer top en de helpers waren weer vriendelijk en behulpzaam. Had niet anders verwacht.

Volgend jaar zeker terug van de partij.

groetjes

de gebroeders Lindekens

***

Prachtige wandeling, eerste keer meegedaan maar zeker niet de laatste keer, geweldige organisatie en heb op geen enkel punt iets aan te merken!! Op naar volgend jaar.

groetjes

Stephan Cauberghe

***

Na de dodentocht die ik heb uitgewandeld, was dit ook voor mij de eerste keer hier in Landen en ook met trots uit heb gewandeld, ook ik vond de organisatie top, goed voorzien van eten en drank en uiteraard zeer vriendelijke medewerkers, ik miste alleen een stevig ontbijt zoals sandwiches of een broodje ondanks het warme weer vond ik het de laatste uren enorm zwaar, de hellingen omhoog maar gelukkig tussen 2 posten in konden ook wij genieten van drank waarvoor zeer veel dank ik mis alleen mijn medaille nog, dus voel ik mij nog niet volledig voldaan,

gr nineke

***

En weer een succesvolle editie.

Beste vrienden,

Inderdaad ik kan het niet anders noemen want veel van het organiserend comité waren het al en nu zijn er nog wat meer. Tuurlijk als Landenaar en na 2 perfecte edities naar en van Oosterwijk keek ik er naar uit hoe het rondom Landen zou worden. En zoals verwacht was het fantastisch. 111 km lang genieten (en ja een klein beetje afzien maar dat hoort erbij.)

Niets mankeerde; perfecte afpijling, geweldig bevoorradingen en zeer enthousiaste vrijwilligers.

En als men over het parkoers moet spreken: geweldig en gevarieerd. Als wandelaar van de streek kan ik alleen maar bevestigen dat het ver van eenvoudig was om al die padjes en kasseiwegen te kunnen combineren, en daar hebben ze geweldig werk geleverd.

Ik kijk er zeker naar uit om in 2017 voor de 4de maal opnieuw te kunnen deelnemen (en uiteraard de eindmeet halen) want ik ben ervan overtuigd dat het nog beter zal worden. Stillaan zullen de deelnemers toenemen aangezien de positieve reacties (ja sorry dat wij nogal vroeg binnen waren). We zullen ongetwijfeld deze tocht bij de "lange afstanden" promoten, de Slag om Landen heeft er ongetwijfeld zijn plaats.

Goe bezig, doe zo voort en tot binnenkort om en rondom Landen.

Een trots en fier Landenaar.

Hervé

***

Prachtige organisatie, vriendelijke medewerkers, prachtig parcours, geweldige bevoorrading, en vooral die geweldige ontvangst bij de aankomst, genoten van elk moment ondanks het afzien. Bij leven en welzijn ben ik er volgend jaar weer bij. Zal zeker deze tocht promoten bij vrienden.

De andere helft van de gebroeders Lindekens

***

Er is maar een woord voor nodig geweldig en ik kom volgend jaar terug bij leven en welzijn. Kritiek is voor niets nodig alles was naar wens, vriendelijke mensen, mooie wandeling, prima weer en wat moet er meer zijn. Mag ik iets voorstellen is het niet mogelijk van stikkers te maken met de datum van volgende Slag om Landen die we ergens kunnen op kleven en zo uw wandeling kunnen promoten. Nogmaals dank aan alle helpers jullie waren geweldig

George

***

Schitterende organisatie met uiterst vriendelijke mensen op alle posten. Bevoorrading was voor mij persoonlijk meer dan prima in orde. Heb letterlijk genoten van de 1e tot de laatste kilometer.

Het was inderdaad een zeer mooie maar pittige wandeling waardoor de woorden 'vals plat' een nieuwe betekenis hebben gekregen.

Vast en zeker tot volgend jaar!

Grt,

Erwin

***

Dank voor de uitstekende organisatie! Bevoorrading is top, en ontvangst bij het vertrek, rustposten en aankomst telkens heel vriendelijk! Ik was blij dat de editie van 2016 een lusvormige wandeling was; dit maakt de verplaatsing naar de start en na aankomst naar huis een stuk eenvoudiger. Leuk is ook het persoonlijke karakter van deze wandeltocht (persoonlijke felicitatie bij aankomst, praatjes met organisatie en vrijwilligers, ...)

Sofie

***

Bravo, belle organisation avec le sourire de tous les bénévoles à chaque contrôle ou ravitaillement.

Une petite remarque: serait-il possible de faire des flèches plus grandes car parfois,il est difficile de les voir.

Ou bien,à chaque changement de direction,faire des flèches sur le sol en farine.C'est blanc et la pluis les enlèvera facilement après notre passage?

Bonne journée,

Fabrice

 

2015

 

Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer) dat alles tot in de puntjes geregeld is. Doe zo verder. Hopelijk kunnen jullie de goede doelen een heel groot (financieel) hart onder de riem steken. En zonder onvoorziene omstandigheden, tot in 2016 als wandelaar wat mij betreft.

André Van Beek

***

Beste mensen,

Heeft er iemand van de wandelaars (of aanwezige helpers/supporters) mijn mp-3 speler gevonden? Het zat samen met oortjes in een zwart zakje van Bose. De eerlijke vinder zou mij enorm plezier doen met dit te melden. Alvast bedankt.

Karin Laureys

***

Hallo toffe mensen,

Ten eerste wil ik jullie feliciteren met jullie fantastische organisatie.

Prachtig hoe jullie ons hebben verzorgd , lieve behulpzame mensen die overal voor ons klaar stonden.

Ten 2de werd ik bij de aankomst aangesproken over de spijtige zaak van de boswegen die er gevaarlijk bijlagen...niet mee inzitten, je kan nu eenmaal geen wonderen verrichten en het weer in belgie is wat het is.

Ten 3de heb ikzelf al veel 100km marsen uitgelopen, nergens zo een aantal aan sportdrank en eten gehad.... Dikke chapeau !!!

Tot slot mag je mij volgend jaar terug verwachten , we doen het nodige om reclame te maken voor jullie top monstertocht.

Vriendelijke groeten

Marc Heyrman

***

proficiat met je top organisatie, jullie lieve en vriendelijk mede werkers, de hele goede verzorging; en als alles goed blijf tot volgend jaar

startnr 64

***

Halo iedereen . We hebben als groep uit Moergesel heerlijk gelopen . Mooie roette wel af en toe lekker soppen maar dat doet de natuur hoort er allemaal bij. Het was prima verzorgt .We moesten zoeken wat zullen we nu weer pakken .Het was allemaal lekker .En dat heeft ons op de been gehouden. het is ook een groot organisatie om alles goed op rolletjes te hebben .Maar dat is goed gelukt vinden wij. We zullen zeker als alles mee zit om volgend jaar terug komen. Wij bedanken iedereen voor de goede in zet .

Groetjes van de groep van Moergestel

***

Geweldig goed georganiseerde en verzorgde tocht. Wel zwaar. Super vrijwilligers en verzorging onderweg. Een must om eens te wandelen!!

***

Bedankt aan de organisatie voor de leuke tocht, de goede opvang, de randanimatie en de stops onderweg....zeker ook de goede zorgen voor mijn benen en voetjes......

Bedankt Diedt

***

De slag 2015 Het was mijn 2de keer. Het parcour.. daar was aan gewerkt... veel beter dan verleden jaar .. soms wel wat gevaarlijke momenten ( paadje door het bos in de nacht ...wat slipgevaar maar daar kan de organisatie niks aan doen, gewoon pech omwille van het regenweer) De bevoorradingen waren weeral dik in orde .. overal vriendelijke en behulpzame mensen .. veel keuze en zelfs warm eten. Ook bij de aankomst een mooie verwelkoming .... altijd leuk :-) Daarom voor de GANSE organisatie: PROFICIAT het was weeral TOP !!!!!! Tot volgend jaar

Ludo

ps ook proficiat aan iedereen die het gehaald hebben !!!

***

Proficiat. Wat een prachtige organisatie ! Dit heb ik nog nergens meegemaakt.De posten waren uitstekend verzorgd. Alles was aanwezig wat een wandelaar nodig heeft. En een rode draad door heel het verhaal is de vriendelijkheid , gedienstigheid van de talrijke vrijwilligers aan de posten en de aankomst. Om nog maar te zwijgen van de eerste grote post in Arendonk. Een volledig warm buffet op maat van een wandelaar. De soep, pasta , groentjes, kip , patatjes etc... het was allemaal oke. Maar alles posten waren oké hoor. Een verlicht tentje langs het kanaal, het heeft zijn charmes. Het applaus bij de verwelkoming is een moment om niet te vergeten. Een zeer mooie medaille en een getuigschrift. Alles top. Bedankt organisatie

René

***

Wij hebben met team Moergestel ontzettend genoten. Ondanks de modder, natte weer en de donkere lange paden. Maar de vriendelijkheid van jullie als zuiderburen maakt alles goed. Geweldig wat een organisatie en wat een werk zit er achter. Maar ondanks alles is het wel gelukt, en willen wij vanuit Moergestel jullie erg bedanken, en hopen volgend jaar weer aanwezig te mogen zijn. Houdoe

team Moergestel Annie, Anneke, Corrie, Elly en Henny

***

Beste mensen, het was een geweldige uitdaging met het team uit Moergestel. Erge mooie tocht, ook al was deze zwaar, donker en nat. Wij kunnen er allemaal fijn aan terug denken, onze vriendelijke zuiderburen de gastvrijheid en de uitstekende verzorging. Petje af voor jullie allemaal namens team Moergestel

Anneke, Annie, Corrie, Elly en Henny Tot volgend jaar en groetjes uit Moergestel

***

Het was een fantastisch georganiseerde tocht met een uitmuntende bewegwijzering. De tocht was zeer gevarieerd qua route. Ik wil zeer zeker mijn dank uiten aan de mensen op de verzorgingsposten , de verzorging was uitstekend mede door de vrijwilligers !

Robert Kommeren

***

Beste mensen, Wij willen jullie als Team van Moergestel erg bedanken voor de ontzettende mooie zware, natte en leuke tocht. Ook als was deze zwaar wij vonden het als team geweldig, zoals jullie als zuiderburen alles georganiseerd hebben. Na 111 kilometer nog steeds enthousiast en vriendelijk. Toppie, dank je nogmaals.

Hopelijk tot volgend jaar

Annie, Anneke, Corrie, Elly en Henny

***

Hallo, eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de mooie en goeie organisatie van de tocht. Dank zij jullie heb ik dit tot een goed einde kunnen volhouden. Door omstandigheden heb ik denk ik geen getuigschrift (diploma) ontvangen. Voor mij zou dit toch naast de medaille toch een mooi aandenken zijn. Zouden jullie dit alsnog op kunnen opsturen.

Alvast bedankt en als alles goed is tot volgend jaar.

Nicole Van Raak

***

De tweede editie van Landen – Oisterwijk zit er weer op. De vermoeidheid is verdwenen, maar het heerlijk gevoel deze tocht weer te hebben kunnen meemaken blijft. Dit was echt weer een prachteditie! Daarom wil ik graag de organisatoren en alle vrijwilligers bedanken. Wat jullie de voorbije 2 jaar verwezenlijkt hebben is onvoorstelbaar. Nergens in België is er een wandeltocht die zo verzorgd en zo goed georganiseerd is. Van start tot finish zorgt de ganse ploeg telkens voor een warm onthaal aan de posten. Niets is er hen teveel aan. Daarnaast is de bevoorrading gewoon subliem. Dit heb je echt nergens! Echt mensen ik heb er ontzettend van genoten en heb enorm veel respect voor jullie werk en inzet! Hopelijk doen jullie hier nog heel lang mee door! Ook het parcours was en stuk aangenamer dan vorig jaar. Het was tof dat de stukken kanaal afgewisseld werden met stukken door het bos! Echt een aangename verrassing. Ik denk dat ik uit naam van de meeste deelnemers spreek als ik zeg, doe zo verder want jullie zijn echt de top! Om af te sluiten .. proficiat aan iedereen die deze tocht heeft mee gestapt of gelopen! Ook de mensen die het niet gehaald hebben want jullie hadden de moed om te starten en het karakter om te stoppen waar het nodig was, en dat moet je ook kunnen! Hopelijk op naar volgend jaar, ik zal er in elk geval zijn!!!

Hans Kesteloot

***

Bedankt voor deze tweede perfecte editie, hoe zeer ik ook mijn best doe om een minpuntje te vinden, het lukt me niet, alles 200% in orde, tot volgend jaar!

Wim Vandamme

***

Prachtige tocht, heb er ontzettend van genoten, nu nog aan het genieten. Goede bevoorrading ( misschien iets meer rijstvla, pruimentaartjes, ed...), een duim voor de organisatie, ... Het kleinschalige is iets wat me zeer goed bevallen is. Je loopt veel alleen, af en toe goede babbel met een medestapper, .... Ik blijf nog een tijdje nagenieten en kom volgend jaar zeker terug. Ik heb ontzettend genoten van deze mooie, goed georganiseerde tocht. Volgend jaar kom ik zeker terug, samen met....(.anderen??? ) Goede tussenstops, prachtige verzorging, leuke ambiance, ....ik kan erover blijven mijmeren. Top

Diedt, nr. 50

 
 
 

In samenwerking met:

© De Slag om Landen - 2018

info@deslagomlanden.be