2017

Stop waiting, start walking

Editie 4 is weeral voorbij!

Dit was weeral een top organisatie, waar velen kunnen van leren.

Zodus, bij leven en welzijn, tot volgend jaar!

Alle vrijwilligers hartelijke dank voor jullie hulp, glimlach, vriendelijkheid.

Alain

***

Bonjour,

Un grand coup de chapeau à tous les bénévoles ils sont formidables. Le scan pas toujours efficace, à plusieurs endroit mon temps et surtout à l'arrivée n'apparait pas dans le classement, alors que l'on disait: c'est enregistré, le classement est donc complètement faussé, dommage.

Patrick Payen

***

Beste organisatie,

Ziehier een kort verslag van mijn ervaring:

Het was een prachtige maar zeer zware 111km wandeling met veel hellingen!! De bevoorradingen waren iets te weinig... en die na 4,5 km in het begin was niet echt nodig! Op het einde 2 x 8 km is zwaar... misschien daar eentje extra plaatsen. Ook de toiletten waren niet zoals vermeld op jullie planning (3x geen). Het personeel was super vriendelijk!! Misschien toch de laatste 5 km borden plaatsen om aan te duiden, wel tof!!! Er was ook 1 plaats waar wij door water moesten en tamelijk diep, geen andere mogelijkheid waardoor onze schoenen onder water stonden. Voila het zit er weer op, 22 uur en 40 min... grtjs

Vince de wandelaar

***

Eerst en vooral wil ik jullie allemaal feliciteren voor de prachtige organisatie.

Ik heb echt van deze tocht genoten. We hebben wel geluk gehad met het mooie weer.

Aan elke drankpost stond iedereen vriendelijk klaar om je te helpen.

Ook de aankomst met “de bel“ was schitterend.

Volgend jaar ben ik er terug bij en misschien is de tocht dan in tegenovergestelde richting als dit jaar.

Dan kan ik de natuur bewonderen overdag, wat ik nu ’s nachts gezien heb.

Nogmaals dank en tot volgend jaar.

Dirk.

***

Prachtige 4 editie,

Alweer een fantastische ervaring, en wat een parkoers. Als Landenaar wist ik veel padjes links en rechts liggen maar de meeste hiervan kunnen combineren om een geweldig parkoers te geven moesten jullie toch nog kunnen doen. Na een paar zoekjaren zijn jullie er in 2017 geslaagd om er een aantrekkelijk zware toch van te maken. Het weer van de vorige weken had de streek serieus overbelast en gelukkig kwam de zon net op tijd terug om ons, deelnemers, te steunen.

Zoals in 2016 aangekondigd keek ik er naartoe en ik ben heel tevreden. De medewerkers zijn altijd even vriendelijk, de bevoorrading heel goed, organisatoren even enthousiast om tevreden deelnemers te hebben.

Afpijling was voor wat mij betreft heel goed, door mijn streekkennis had ik wel voordeel en ik kan begrijpen dat het op sommige plaatsen voor anderen moeilijker zal geweest zijn. Toch vond ik heel veel rappels als bevestiging,

Kortom, doe zo voort. Het wordt zeker een klassieker en wij zullen deze verder blijven promoten. Op naar 5de editie anno 2018.

Een trots en fier Landenaar.

Hervé,

 
 
 

In samenwerking met:

© De Slag om Landen - 2017

info@deslagomlanden.be